UN TOQUE DE CANELA

by Bocados de Cine
April 24, 2014
Facebooktwitterredditlinkedinmail

un toque de canela

El dia 29 de maig era el torn d’una obra molt evocadora, ‘Un toque de canela‘. En aquest cas, la doctora i professora del Dpto. de Tecnologia d’Aliments de la Universitat Politècnica de València, Purificación García, va analitzar l’obra al Campus de Gandia.

Definida com la versió mediterrània de ‘Como agua para chocolate’, un film al voltant del menjar que combina amb gust els sentiments i les ‘espècies’ adequades per a satisfer el major nombre de cors i paladars (Filmaffinity).

En finalitzar l’anàlisi, el grup de participants va degustar un menú basat en les receptes i ingredients que es veuen en el film, un menú molt especial realitzat per l’equip de El raconet de Gandia.

Vídeo resum de la jornada:

 

ANY 2003
DURACIÓ
108 min.
PAÍS
Grècia
DIRECTOR Tassos Boulmetis
REPARTIMENT Georges Corraface, Ieroklis Michailidis, Renia Louzidou, Stelios Mainas
SINOPSI Fanis Iakovidis és un famós professor d’astrofísica. Té 40 anys i ha aconseguit un moment crucial en la seua vida, una cruïlla existencial que la seua ciència no podrà ajudar-lo a resoldre. El seu avi i mentor, l’avi Vassilis, viu a Istanbul i ha desenvolupat la seua pròpia filosofia culinària pràctica, venerada i aplicada pels turcs de forma similar. Fanis no ha vist al seu avi des que tenia 7 anys. Per això, quan l’ancià decideix sobtadament viatjar a Grècia després de tants anys, la seua imminent visita es presenta com una esdeveniment clau en la vida de Fanis. Quan els vells amics del seu avi arriben a casa de Fanis i estan a punt de brindar a la seua salut, una trucada telefònica l’informa que l’avi Vassilis ha caigut malalt de sobte. Fani es veu catapultat de forma inevitable a un inesperat viatge cap a Istanbul, un viatge de retorn en el temps i en l’espai.
BOCADOS DE CINE

Dijous. 29 de maig. 12.30 – 16.00.

Análisi de l’obra: Purificación García

Preparació del menú: El raconet de Gandia

Fitxa tècnica completa en Filmaffinity

Recent posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.