SESSIÓ INAUGURAL

by Bocados de Cine
April 25, 2014
Facebooktwitterredditlinkedinmail

El dijous 15 de maig es va iniciar la segona edició de les jornades Bocados de Cine al Campus de Gandia. En la primera sessió, que oberta al públic en general, van ser presentades les jornades i es va explicar el funcionament d’aquestes.

A continuació es va celebrar una taula redona en la qual especialistes de diferents disciplines -tecnologies dels aliments, turisme, cinema i comunicació audiovisual- van analitzar la relació entre el cinema i l’univers de la gastronomia. A través del visionat d’algunes de les escenes més conegudes de diferents pel·lícules, es va fer un recorregut sobre com queda reflectit en aquestes obres la labor dels cuiners, la importància que pot tindre un ingredient en la descripció d’un personatge o com es pot muntar tota una trama al voltant d’un restaurant i la seua gestió.

L’adreç perfecte la va posar el mestre pastisser David Vizcaíno que va elaborar algunes de les receptes, tant dolces com salades, que es van poder veure durant la sessió i que seran degustades pels assistents. Vizcaíno ja va participar l’any passat en Bocados de Cine.

Vídeo resum de la jornada:

 

Recent posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.