Jornada de presentació / Cuina: El Asombro

by Bocados de Cine
October 29, 2018
Facebooktwitterredditlinkedinmail

Arranca la 6a edició de Bocados de Cine i ho fa amb una jornada de presentació que reuneix les millors essències que podran gaudir-se en aquestes sessions. En ella ens acostarem a conéixer més de prop les pel·lícules que es projectaran enguany, així com els restaurants que s’encarregaran d’interpretar-les.

Jornada de presentación Bocados de Cine 2018La jornada, que tindrà lloc el dijous 18 d’octubre a les 12.30h a la sala de conferències 1-4 del Campus de Gandia de la UPV, és oberta i gratuïta a qualsevol interessat. Comptarem amb Luis Tormo, tècnic de Turisme en Turisme Comunitat Valenciana i gran expert i amant del seté art, que ens parlarà sobre la relació de gastronomia, turisme i cinema amb la seua xarrada ‘Destinos de cine’.

Per a arredonir aquest repàs per la petjada que ha deixat la gastronomia al cinema i la seua repercussió turística, l’equip del restaurant El Asombro Garden Grill es desplaçarà fins al Campus de Gandia per a delectar-nos amb les seues interpretacions culinàries d’alguns dels mossos inclosos en escenes de pel·lícules tan populars com  ‘El Padrino’, ‘Pulp Fiction’, ‘Amelie’ o ‘Ocho apellidos vascos’.

El Asombro Garden GrillAmb aquesta jornada de presentació, reprenem un format de sessions que ja vam tindre en la primera y segona edició de Bocados de Cine. Una manera perfecta d’aproximar-se a conéixer aquestes jornades i gaudir amb el cinema i la gastronomia, dues de les passions que reuneixen un major nombre d’adeptes.


ACTUALITZACIÓ: AIXÍ VIVIM LA JORNADA DE PRESENTACIÓ DE BOCADOS DE CINE 2018.

Recent posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.