FUERA DE CARTA

by Bocados de Cine
April 21, 2014
Facebooktwitterredditlinkedinmail

La 2a edició de Bocados de Cine va concloure el dia 12 de juny amb ‘Fuera de carta’. L’argument d’aquesta comèdia espanyola tanca un interessant i profund anàlisi sobre la personalitat obsessiva, metòdica i fins i tot destructiva que pot observara en alguns xef de prestigi quan el seu món se circumscriu als fogons i al repte d’obtindre estreles Michelin.

De la mà de Marina Segarra, doctora i professora en comunicació audiovisual, parlem de l’obra, els seus personatges i la trama. El punt adequat de cocció va ser responsabilitat del reconegut i premiat cap de cuina, Manuel Alonso -restaurant Manolo de Daimúz– que va elaborar un menú de pel·lícula basat en els suculents plats que prepara el personatge que interpreta Javier Cámara en la pel·lícula.

Vídeo resum de la jornada:

 

ANY 2008
DURACIÓ
108 min.
PAÍS
Espanya.
DIRECTOR Nacho G. Velilla
REPARTIMENT Javier Cámara, Lola Dueñas, Fernando Tejero
SINOPSI Maxi (Javier Cámara) creu que la seua vida és perfecta: cuiner de reconegut prestigi i propietari d’un restaurant de moda a Chueca, viu la seua homosexualitat sense complexos. No obstant això, l’aparició dels seus fills, fruit d’un matrimoni-tapadora, i del seu nou veí, un atractiu exfutbolista argentí, trastornaran la seua vida i li faran replantejar-se la seua escala de valors.
BOCADOS DE CINE Dijous. 12 de juny. 12.30 – 16.00

Análisi de l’obra: Marina Segarra

Preparació del menú: Casa Manolo

Fitxa tècnica completa en Filmaffinity

Recent posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.