Film: Vatel / Cuina: Almar

by Bocados de Cine
September 15, 2017
Facebooktwitterredditlinkedinmail

En la primera sessió de Bocados de Cine ens submergirem de ple en el segle XVII per a degustar els plats de Vatel, l’experimentat cuiner que dona titule a aquesta pel·lícula de Roland Joffé director de La misión, o La letra escarlata, entre altres cintes). Per a l’anàlisi fílmica comptarem amb Alessandro D’Urso, director del festival d’animació Cortoons.

Del repte d’introduir-nos en la cuina d’aquest drama històric s’encarregarà el restaurant Almar, en la qual serà la seua primera col·laboració amb Bocados de Cine.

 


SINOPSI : Vatel és un expert cuiner que durant el regnat del cèlebre Lluís XIV, i al servei del príncep de Condé, va complimentar amb els seus arts al conegut com a rei Sol per a guanyar el seu favor per al decaigut príncep. Convidada la cort al complet al castell de Condé, el fidel servent no solament dispensarà amb grans festes i esplèndids menjars els plaers dels nobles i el rei, sinó que també es veurà ell mateix afavorit pels desitjos d’una de les nobles més belles i millor situades, Anne de Montausier, per la qual rivalitzen l’ambiciós marqués de Lauzun i fins i tot el mateix rei.

 


ACTUALITZACIÓ: AIXÍ VIVIM LA PRIMERA SESSIÓ DE ‘BOCADOS DE CINE’ 2017

Recent posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.