Film: The Trip / Cuina: SaboreArte

by Bocados de Cine
October 27, 2018
Facebooktwitterredditlinkedinmail

The TripGaudir de la cuina britànica menjant en alguns dels seus millors restaurants. És l’oportunitat que se li presenta al protagonista de ‘The Trip’, el film de Michael Winterbottom que protagonitzarà la segona sessió de les nostres jornades. Humor i delicioses aromes i sabors en una road movie culinària que ens introduirà i analitzarà, Sergi Tellols, guionista, professor de la UNED i llicenciat en Comunicació Audiovisual al Campus de Gandia de la UPV, abans de passar a desgranar la pel·lícula.

Per a aquesta segona sessió comptarem amb el saber fer de SaboreArte, una de les cuines més valorades de Gandia, que torna a cuinar per a Bocados de Cine.

 

SINOPSI:

Un home és seleccionat per “The Observer” per a recórrer els millors restaurants del país, la qual cosa li sembla un estupend viatge per a fer amb la seua núvia. Però quan aquesta li deixa, no té qui li acompanye excepte el seu extravagant amic.

Menjars en restaurants dels voltants de la regió dels llacs, Lancashire i Yorkshire dona’ls, en les quals aquesta estranya parella debat les grans preguntes de la vida a través d’una sèrie de delícies culinàries.

Recent posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.