Film: Soul Kitchen / Cuina: The Little Corner

by Bocados de Cine
October 19, 2016
Facebooktwitterredditlinkedinmail

soul_kitchen_cartelInnovar en la carta quan la teua clientela està acostumada a una cuina molt més bàsica i de pitjor qualitat pot tindre els seus riscos. Fatih Akin, director de Soul Kitchen, és perfectament conscient que els canvis a vegades costen d’assimilar: “Els habituals no se’n van perquè és més car, se’n van perquè és diferent. Però alguns acaben per tornar i descobreixen que els agrada el menjar. Sempre és així, cal espentar a la gent”.

Amb aquesta comèdia obrim l’edició de 2016 de Bocados de Cine, i per a esmicolar-la comptarem amb l’ajuda de l’especialista en cinema i turisme Luis Tormo. Tormo és coordinador del producte de turisme cinematogràfic en l’Agència Valenciana del Turisme i escriu en la revista online Encadenados. En l’edició passada vam tindre l’ocasió d’escoltar les seues anàlisis en relació a la cinta Chef (Jon Favreau, 2014).

The Little Corner serà el restaurant encarregat d’acostar-nos a l’univers de sabors d’aquesta pel·lícula. Un local a càrrec del mateix equip que ja va col·laborar amb nosaltres en l’edició de 2014 preparant els plats de “Un toque de Canela“.

Sinopsi: Un jove grec anomenat Zinos, que té un restaurant de menjar barat a Hamburg, no està passant el seu millor moment. La seua núvia ha acceptat un treball a Xangai, ell té dolors d’esquena i no pot cuinar; el seu irresponsable germà només pot obtindre la llibertat condicional si ell li dona treball (a pesar que el seu germà no vol treballar): un company del col·legi vol comprar el restaurant i l’autoritat fiscal i els inspectors de sanitat estan damunt d’ell tota l’estona.

A sobre, Zinos contracta a un temperamental cuiner que farà que desaparega tota la seua clientela. Desesperat, Zinos signatura un poder notarial per a donar-li al seu germà l’autoritat en el restaurant i es compra un bitllet d’avió a Xangai. És aquesta la recepta encertada per a arreglar el desastre?


Actualització | AIXÍ VIVIM LA PRIMERA SESSIÓ DE BOCADOS DE CINE 2016:

Recent posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.