Film: Menú degustación / Cuina: Manuel Alonso

by Bocados de Cine
October 10, 2018
Facebooktwitterredditlinkedinmail

Menú DegustacióUn restaurant de la Costa Brava ofereix una de les millors experiències gastronòmiques del món. Allí se citen personatges d’allò més variats que construeixen una captivadora història al voltant de l’alta cuina. ‘Menú degustación’, de Roger Gual, serà la pel·lícula que protagonitze l’última sessió de Bocados de Cine, un film per al qual comptarem amb la presentació i l’anàlisi de Luis Tormo, tècnic de Turisme Comunitat Valenciana i expert en cinema.

Ningú millor que el xef Manuel Alonso per a encarregar-se del repte gastronòmic que suposa transportar-nos als sabors d’aquest film. Amb aquesta ja són sis les ocasions en les quals el restaurant Casa Manolo participa en aquestes jornades.

SINOPSI:

Amb un any d’antelació, Marc i Raquel reserven taula en el millor restaurant del món, situat en una idíl·lica cala de la Costa Brava. La reserva es fa encara més important quan s’anuncia que la seua taula és per a la nit en què el restaurant tancarà les seues portes per sempre. Però Marc i Raquel ja no estan junts, porten quasi un any separats. Per res del món renunciaran a aquesta última cita, el seu retrobament en un esdeveniment culinari únic en una nit en la qual res eixirà com s’esperava.

Recent posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.