Film: Estómago / Cuina: Almar

by Bocados de Cine
October 28, 2018
Facebooktwitterredditlinkedinmail

estomago

El cinema entre fogons també serveix per a retratar la realitat social. És el cas de ‘Estómago’, la pel·lícula del cineasta brasiler Jorge Marcos amb la qual obrim la sisena edició de Bocades de cinema. Una cinta repleta de sabors, gustos i ingredients que ens ajudarà a digerir Luis López Cuenca, codirector d’aquestes jornades amb Lola Teruel, que introduirà la pel·lícula i conduirà el posterior debat.

Per a transportar-nos a la cuina del film comptarem amb el Restaurant Almar, que repeteix en Bocados de cine després de la seua primera participació en la passada edició.

 

SINOPSI:

Raimundo Nonato arriba a la gran ciutat amb l’esperança d’aconseguir una vida que li permeta, en el mateix dia, menjar i sopar. Aconsegueix treball en un bar i allí descobreix el seu talent innat per a la cuina i, amb les seues coxinhas, transforma el lloc en un local d’èxit. A partir d’ací, se succeeixen importants canvis en la vida de Nonat que condueixen la vida del protagonista fins a un còctel cinematogràfic amb ingredients tan suggeridors com el menjar, el sexe i el poder.


Recent posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.