Film: Entre Copas / Cuina: Vins i més

by Bocados de Cine
September 14, 2017
Facebooktwitterredditlinkedinmail

‘Entre Copas (Alexander Payne, 2004) serà la pel·lícula que visitarem en la nostra segona sessió. Per a assaborir els contrastos aromàtics d’aquest film, comptarem amb un gran especialista en anàlisi fílmica, Carlos Hernández, professor titular de la Universitat Politècnica de València i amant de la gastronomia i del cinema a parts iguals que ja ens va ajudar a esmicolar Big Night en la 3a edició de Bocados de Cine.

De la part pràctica s’encarregarà el restaurant Vins i Més, que enguany estrena col·laboració amb Bocados de Cine. Una experiència en la qual buscaran reproduir l’amplíssim itinerari de sensacions pel qual passen els protagonistes d’aquesta història.

 


SINOPSI: Milers, un divorciat deprimit, aspirant a escriptor i apassionat del vi, proposa al seu vell amic Jack, un actor fracassat que està a punt de casar-se, fer un viatge per a visitar vinyes i provar vins abans de les seues noces. Formen una estranya parella: Jack és un seductor; Milers, un pessimista. Jack pretén assaborir els seus últims dies de llibertat, Milers només aspira a paladejar un vi perfecte. Jack es conforma amb un Merlot barat, Milers es mor pel perfecte Pinot. De fet, l’única cosa que tenen en comú són les seues ambicions fallides i la pèrdua de la joventut.

 


ACTUALITZACIÓ: AIXÍ VIVIM LA SEGONA SESSIÓ DE ‘BOCADOS DE CINE’ 2017

Recent posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.