Film: El chef, la receta de la felicidad / Cuina: Manuel Alonso

Facebooktwitterredditlinkedinmail

L’última de les sessions de Bocados de Cine 2017 la protagonitzarà la pel·lícula ‘El chef, la receta de la felicidad‘ (Daniel Cohen, 2012) una deliciosa comèdia francesa que ens oferirà una “sucosa ració de riures”. Per a analitzar-la tindrem el plaer de comptar amb Luis Tormo, especialista de turisme cinematogràfic en l’Agència Valenciana del Turisme, a més d’escriure en la revista online Encadenados.

Per a degustar els plats d’aquest film, quin millor lloc que el restaurant Casa Manolo, únic restaurant amb estrela Michelín a la Safor. Tot un clàssic en Bocades de Cinema, per al qual Manuel Alonso ja ha cuinat les pel·lícules ‘Ratatouille’, ‘Fuera de carta’, ‘El Bulli: cooking in progress’ i ‘Un viaje de 10 metros‘.


SINOPSI: El xef estrela Alexandre Vauclair no s’entén amb la nova direcció de l’empresa propietària del seu restaurant, que prefereix apostar per la nova cuina molecular. A poc a poc els membres de l’equip de cuina d’Alexandre són acomiadats. Vauclair es troba desesperat i sense idees per al nou menú que puntuaran els crítics gastronòmics de la Guia. Alexandre necessita inspiració i un nou ajudant. I llavors coneix a Jacky, un afeccionat a l’alta cuina, autodidacta, obstinat i amb molt, molt de talent.

 


ACTUALIZACIÓN: ASÍ VIVIMOS LA TERCERA SESIÓN DE ‘BOCADOS DE CINE’ 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.