ESPECIAL POSTRES

by Bocados de Cine
January 26, 2013
Facebooktwitterredditlinkedinmail

El dijous 7 de febrer se celebra la presentació de les jornades Bocados de Cine al Campus de Gandia. L’esdeveniment estarà dedicat a les prostres i, gràcies a la col·laboració de la subdirecció de Cultura del Campus de Gandia, serà obert al públic en general fins a completar aforament.

Durant aquesta sessió, que començarà a les 12.00 hores a la Sala de conferències 1 i 4 del Campus, es presentarà l’activitat i Daniel Gascó, expert en cinema i gerent del conegut videoclub Stromboli (València), parlarà sobre la gastronomia i la cuina al cinema.

La resta de la jornada es dedicarà a la pastisseria i les postres. Es visualitzaran escenes de conegudes pel·lícules: Chocolat (Hallström, 2000), Shrek (Adamson y Jenson, 2001), Malditos Bastardos (Tarantino, 2009), Amadeus (Forman, 1984) i Granujas de medio pelo (Allen, 1996) i es degustaran postres relacionades amb aquestes: xocolatina amb vitet, galeta de gingebre, strudel amb crema, capezzoli vaig donar venere o cookies; tots ells realitzats en exclusiva pel mestre pastisser David Vizcaíno.

 

Recent posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.