El fenomen food truck. Film: CHEF / Cuina: La picadora

by Bocados de Cine
October 21, 2015
Facebooktwitterredditlinkedinmail

En els últims mesos hem vist consolidar-se el fenomen dels camions de menjar, ‘food truck’, al nostre país. Fins i tot el passat estiu es va arribar a emetre un programa ‘Cocineros al volante‘, un talent show en el qual diversos restaurants ambulants competien per convertir-se en el millor ‘food truck’ del país. Cada vegada són més els restaurants, tavernes i bars sobre rodes que han poblat les carreteres d’una oferta gastronòmica variada, no exempta de qualitat.

En Bocados de Cine teníem moltes ganes de tractar aquest fenomen i què millor que fer-ho gaudint i analitzant de la pel·lícula ‘Chef’ ( Jon Favreau, 2014).

CHEF__CARTEL_BOCADOS_DE_CINE

Sinopsis: Carl Casper (Jon Favreau), un chef que pierde su trabajo por negarse a aceptar las exigencias del propietario (Dustin Hoffman), emprende un proyecto de venta de comida en un camión junto a su ex mujer (Sofia Vergara) y su mejor amigo (John Leguizamo). Al mismo tiempo, también intentará unir de nuevo a su familia.

Una obra divertida que cuida mucho los detalles de la cocina y que refleja el espíritu de qué es una food truck y cómo sacarle el máximo partido: personal y profesional. Además, el guión también se centra en el fenómeno de las redes sociales y la comunicación digital a a hora de promocionar un negocio y en cómo se puede ganar o perder la reputación de un cocinero por Twitter.

 

Les qüestions apuntades, i moltes més, seran analitzades per l’especialista en cinema i turisme,  Luis Tormo, al qual ja vam poder escoltar en la passada edició. Tormo és Tècnic Servei Comunicació Turística Agència Valenciana del Turisme i un enamorat del cinema. Escriu en la revista online Encadenados i podeu seguir les seues tuits en @luistormo.

La part gastronòmica serà conduïda (mai millor dit) per una de les food truck pioneres en la Comunitat: “La Picadora”. De la mà del seu pilot, Josetxu Teruel, expert cuiner i inquiet emprenedor, podrem comprovar com es pot traslladar l’alta cuina i la innovació gastronòmica a l’interior d’una camioneta. A més, Josetxu portarà a la seua amiga “La Picadora” i tots els assistents podran veure in situ com es cuina en espais tan reduïts.

Recent posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.