COMER, BEBER, AMAR

by Bocados de Cine
April 23, 2014
Facebooktwitterredditlinkedinmail

comer-beber-amar

La segona sessió va ser protagonitzada per la pel·lícula ‘Comer, beber, amar’ dirigida pel director taiwanés Ang Lee. L’obra del recent guanyador de l’Oscar (‘La vida de Pi‘), està repleta de referències a la cuina asiàtica.

La història va ser analitzada per l’especialista en art i professor de Comunicació Audiovisual de la UPV, Álvaro de los Ángeles. Recolzant-se en el visionat d’algunes de les escenes més representatives de la pel·lícula, acompanyarà als assistents en aquest ‘viatge’ cultural fins a Taiwan i va posar el seu focus en com es construeixen les relacions familiars en aquest entorn a través del menjar.

La interpretació culinària va ser a càrrec del xef i cap de cuina del CdT de Gandia, Rafael Blasco. Al costat de l’equip de l’escola, Blasco va elaborar el menú d’aquesta jornada tenint en compte les referències de les tècniques, productes i receptes que es veuen a “Comer, beber, amar”.

Vídeo resum de la jornada:

ANY 1994
DURACIÓ
123 min.
PAÍS Taiwan
DIRECTOR Ang Lee
REPARTIMENT Sihung Lung, Kuei-Mei Yang, Chien-Lien Wu, Yu-Wen Wang
SINOPSI Agredolça comèdia sobre la vida de Chu, un vell xef de Taipei, vidu i amb tres filles (Jen, Chien i Ning) molt diferents però amb alguna cosa en comú: la rebel·lia. Un bon dia, les seues vides comencen a complicar-se: una rondinaire vídua es muda a l’apartament del costat, algú es queda embarassada, algú cau en una profunda depressió, algú mor i algú troba l’amor vertader.
BOCADOS DE CINE Divendres. 23 de maig. 12.30 – 16.00

Análisi de l’obra: Álvaro de los Ángeles

Preparació del menú: Centre de Turisme Gandia

Fitxa tècnica completa en Filmaffinity

Recent posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.