CÓCTELES Y BOCADOS DE SERIE

by Bocados de Cine
April 22, 2014
Facebooktwitterredditlinkedinmail

cocteles-fuera-de-serieLa cervesa de Homer Simpson o la que se serveix en Cheers, l”old fashioned’ de Don Draper (Mad Men) i el cosmopolitan de Sexo en Nueva York, són algunes de les begudes i còctels que han passat per les mans i goles dels personatges de sèries de televisió més populars.

En aquesta sessió, a més de parlar de sèries i de com s’ha incorporat el món de les begudes i la gastronomia, va tindre lloc una degustació de còctels basats en conegudes sèries i recollides en el llibre Cócteles fuera de serie de Mariló García (periodista i gran especialista en aquest camp), que va ser qui va dur a terme la part d’anàlisi. La coctelera la va posar Iván Talens de Més que Barmans que va realitzar els còctels en viu perquè els assistents pogueren aprendre a realitzar-los.

Una sessió que vam voler incloure a causa de la creixent afició que hi ha per les sèries en els últims anys i al fet que, com ja assenyalen molts especialistes, la ficció televisiva és el lloc on millor cinema s’està fent en el segle XXI.

L’obra de Mariló García ensenya a preparar els còctels que prenen els protagonistes de les sèries de televisió. No podien faltar Mad Men o Sexo en Nueva York, però Joc de trons, The Walking Dead, Downton Abbey, Dexter, The Wire, Los Soprano, Big Bang Theory, Breaking Bad o Modern Family també tenen la seua presència líquida en el llibre.

 

Vídeo resum de la jornada:

Recent posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.